Etichete pentru școală (pentru caiete și cărți etc) cu trandafiri

      
   Am luat niște flori de pe internet și v-am făcut etichete. Dați clic pe ele ca să le vedeți mai mari și le puteți lua cu clic dreapta și Save as ... .


   Le-am pus și aici , dați clic pe prima ca să o vedeți mare, apoi le alegeți cu săgețile de jos și le puteți descărca cu clic pe Download în colțul din dreapta-sus, dar pe dispozitivele mobile cu ecran mic poate să vi le dea micșorate.
   Le puteți alege pe cele care vă plac și le puteți imprima pe hârtie autoadezivă (de exemplu coală ministerială A4) sau pe hârtie sau carton subțire.
   Le puteți roti în poziție verticală (nu orizontală) și imprima de-a lungul unei coli A4 (câte 3 pe lungime, pe câteva coloane), în funcție și de ceea ce puteți face în programul imprimantei (sau le puteți imprima în magazinele unde există posibilitatea).
   Etichetele sunt puse în fișiere .png. Dacă nu le puteți imprima așa, le puneți în orice program (simplu) pentru editat poze și le scoateți în format .bmp sau .jpg (alegeți calitatea maximă).
   Montajele pentru coală A4 le puteți lua și direct din această postare, dar sunt micșorate (puțin), mai bine le luați din linkul de mai sus (luați cu terminația .png pentru că are calitate mai bună, dacă nu merge puteți să le transformați în .bmp și ies cam de 15-16 MB, sau puteți să le luați din link, unde montajele le-am pus și în fișier .jpg, dar la calitate mai slabă a imaginii). Aveți grijă cum le imprimați, să nu taie din margini (mai bine să rămână o bandă albă pe margine). Dacă le imprimați pe foaie A4 autoadezivă, vor fi mai ușor de lipit.
   Să vă fie de folos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu