Saituri cu desene pentru imprimat, de colorat pentru copii


   Învaţă-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze, şi când va îmbătrâni, nu se va abate de la ea, Proverbe 22.6 
   Deși copiii sunt prea legați de tablete și telefoane, puteți downloada multe desene de pe saituri cu desene creștine de colorat, să le dați să le coloreze (cu creioane sau acuarele) și să le povestiți despre ce este vorba. Așa vor ține minte mai ușor.

   Dacă căutați pe internet ” coloring christians ” , ” coloring christians kids ” și ” coloring pages christians ” veți găsi multe desene creștine de imprimat și de colorat; de exemplu această imagine (familia la masă) este de aici.
         
   Sunt potrivite pentru copii scene din viața Domnului Isus, povestiri din Biblie (VT și NT, de exemplu Moise, Daniel și leii, Iona cu submarinul, Noe și arca făcută de el) și scene din trăirea creștină (de zi cu zi). Dați clic pe acestea ca să le vedeți mai mari (și să le puteți lua). Desenele le-am luat din mai multe locuri.
   Am găsit aici un sait cu multe desene (probabil câteva sute, pe zeci de teme diferite) din Biblie, vedeți și postările precedente. Am prezentata cest sait (modul de colorare) aici.
   Pentru mai multe desene de colorat vedeți următoarea postare și aici sau dați clic sus în meniu pe ” Desene de colorat ”.
   sursa imaginii de sus

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu